ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚ/ΣΗ

Αμάρυνθος, 8-11-2020

Αξιότιμοι κ.κ Γονείς και Κηδεμόνες, καλησπέρα σας!

Σας ενημερώνω για το νέο status  λειτουργίας του σχολείου, λόγω του lockdown. Τα μαθήματα θα γίνονται κανονικά εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας webex. Οι μαθητές είναι υποχρεωμένοι να μπαίνουν στην ψηφιακή αίθουσα του κάθε καθηγητή, διαφορετικά θα παίρνουν απουσία. Θα γίνεται κανονική παράδοση και εξέταση μαθήματος.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων της εβδομάδας θα είναι το ίδιο ακριβώς που είχαμε το προηγούμενο διάστημα στην δια ζώσης διδασκαλία. Αν υπάρξουν αλλαγές σε αυτό θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Το ωράριο λειτουργίας του διδακτικού προγράμματος θα είναι το ίδιο με του Οκτωβρίου στην δια ζώσης διδασκαλία.

Για να μπει ο μαθητής στην ψηφιακή αίθουσα του καθηγητή είναι απλό, αν έχει Η/Υ και wifi. Κάνει κλικ πάνω στο link του καθηγητή και εισέρχεται. Αν  έχει tablet ή smartphone θα πρέπει να κατεβάσει την ανάλογη εφαρμογή που ζητείται (Webex).

Ενημερώστε τους/τις μαθητές/τριες μας  και για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή διαδικτυακά. Το σχολείο θα είναι καθημερινά ανοικτό 08:00-14:00, για οτιδήποτε θελήσετε.

Να είστε καλά.

Από την Δ/νση

This entry was posted in Διάφορα. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s