Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Ερέτριας τη Δευτέρα 9/1

snowman2Κλειστά, με απόφαση της Δημάρχου Ερέτριας, θα παραμείνουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων, στα διοικητικά όρια του Δήμου Ερέτριας, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, που επικρατούν στην περιοχή.

Την απόφαση της Δημάρχου, επιβάλλει η ανάγκη προστασίας των μαθητών του εκπαιδευτικού προσωπικού  και των εργαζομένων στις σχολικές μονάδες, από τους κινδύνους του χιονιού και του παγετού, που υπάρχουν  στο οδικό δίκτυο, και στις σχολικές εγκαταστάσεις.

Πηγή: http://www.eretria.gr

Κλειστά τα σχολεία σε όλο το νομό Ευβοίας τη Δευτέρα 9/1
Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία του νομού Ευβοίας τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης είναι το εξής

Ανακοινώνεται ότι όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Νομού Ευβοίας θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, σύμφωνα με απόφαση του Αντιπεριφερειάχη Ευβοίας Φάνη Σπανού, έπειτα από συνεννόηση με τους Δημάρχους της Εύβοιας και τους διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, εξαιτίας της χιονόπτωσης, του παγετού και του ψύχους. Η απόφαση αυτή κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να διασφαλισθεί η ασφάλεια των μαθητών και των εκαπιδευτικών.
Πηγή
This entry was posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, για Γονείς, για καθηγητές, για μαθητές. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε